Referencer

Vi kan også hjælpe dig!

Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan skræddersy den perfekte løsning for din virksomhed.

Nogle af Navigas tidligere kunder:

Tidligere kunder

Udtalelser fra tilfredse kunder:

Foredrag om
Foredrag om "Den resiliente leder"
JCI Lederkongres 2015
Tusind tak for at Naviga ville pryde JCI forårskongressens program, det er vi MANGE der sætter stor pris på. Tilhørerne kom med super gode tilbagemeldinger på Navigas foredrag, og jeg synes også, at Naviga havde mange virkelig gode pointer. Der var nogle stykker, der efterfølgende spurgte, hvordan jeg dog havde fundet frem til dig, da de syntes, det var utrolig godt. Naviga kom med megen værdigfuld læring ift. resiliens og jeg ved, at vi var flere, der sad tilbage med et ønske om at lære endnu mere om emnet.
6 ugers forløb med studerende om
6 ugers forløb med studerende om "Opbygning af resiliens"
UCL Jelling
Forløbet viste markant fremgang for størstedelen af de studerende. Udtalelse fra udvalgte deltagere: "Jeg åbner mere op for relationen. Det bliver nemmere for en selv at åbne op for de andre. Ligesom man inviterer mere end man udelukker" " Jeg er blevet mere robust, for at bruge ordet. Fordi jeg har fået nogle værktøjer der ligesom kan hjælpe mig igennem"
Proceskonsultation i et forløb om trivsel
Proceskonsultation i et forløb om trivsel
”Yves formåede fra første øjeblik, at samle alles opmærksomhed og interesse. Yves er en særdeles dygtig kommunikator, sprudlende og en dygtig historiefortæller.” ”Yves´ største styrke er, at han får folk til at føle sig trygge, så de tør udlevere og udfordre sig selv og gå aktivt ind i Processerne.” ”Vi har været særdeles tilfredse med hele forløbet og kan kun på det varmeste anbefale andre institutioner at bruge Navigas mange kompetencer i forbindelse med udviklingsprojekter.”
Tage Jørgensen
Tage Jørgensen
Skoleleder
.....Dette høje niveau for efter/videre uddannelse sammenholdt med evnerne til at omsætte teori til praksis, gør Yves til en kerneperson inden for strategi for udvikling. Ved flere lejligheder har Yves stået for processer, oplæg og øvelser på pædagogiske dage. Der er ingen tvivl om at han løfter disse opgaver helt fantastisk. Jeg kan derfor give Yves mine bedste anbefalinger til at forestå udviklingsarbejder, pædagogiske og personlige processer samt almen organisationsudvikling.
Firkløverskolen
Firkløverskolen
Yves formåede på allerbedste vis at fange kursusdeltagernes interesse samt at engagere dem med små øvelser undervejs. Vi kom omkring definitioner på trivsel, nærmeste udviklingszone, flowteori, meningsfyldt handlekompetence, styrker samt hvad kan man gøre, hvis den personlige trivsel er under pres og koblede hermed teori og praksis. Jeg har som leder modtaget flere positive tilbagemeldinger fra deltagere på kurset. Vi kunne sagtens have brugt mere tid til en længere proces, og det var helt tydeligt, at Yves havde meget mere at give videre, men pga. tidsrammen på de 2 timer var fokus lagt på få centrale hjørnestene i tæt samarbejde med mine ønsker som leder for de 2 afdelinger. Jeg kan hermed give mine allerbedste anbefalinger.
Skovagerskolen Jelling
Skovagerskolen Jelling
”..er det naturligt for skolens ledelse ,at bruge Yves i mange forskellige sammenhænge. Yves er en dygtig analytiker, skarp i kommunikationen og har en særlig evne til at skabe et tillidsfuldt rum for dialogen…. Der er ingen tvivl om det ubestridte talent han udviser i forhold til ledelse og kommunikation”
Lisbeth Niemann
Lisbeth Niemann
Leder, Skovagerskolen
”Yves udstråler seriøsitet, glæde, troværdighed og optimisme og har en pragmatisk indstilling til de mangeartede opgaver” ”… Engageret, iderig og visionær” ”Yves er i besiddelse af stærke kommunikative evner. Han er velformuleret og reflekterende, nærværende og tillidsskabende i sin kontaktform og mestrer det humoristiske islæt”